За нас

Р-Корект ЕООД предлага широка гама от стоки, които могат да Ви послужат както за работа, така и за свободното време. Фирменият ни магазин се намира в гр. София, жк Младост 3 на удобно и комуникативно място, в близост до метро станция.

Предлагаме висококачествени облекла и обувки на френската марка Coverguard, както и на български производители. В магазина ни можете да закупите лични предпазни средства, ръкавици, очила и маски, каски, антифони, светлоотразителни жилетки, дъждобрани и др. Облеклата, които предлагаме, могат да бъдат използвани в различни сфери на работа като: строителство, монтажи, медицина, кухня, козметика, фризьорство, масажи, почистване, градинарство и др.

В случай, че имате нужда от нещо различно, Р-корект предлага изработка на облекла по поръчка с възможност за брандиране (печат или бродерия) с логото или името на Вашата фирма. По заявка на клиента изработваме готварски куртки, медицински туники и панталони, зимни и летни якета, гащеризони, работни жилетки, медицински чанти и др. Екипът ни, ангажиран с моделирането на облекло, разполага с над 20 години опит в тази сфера и ще Ви помогне да подберете това, което е най-подходящо за Вашия бизнес.

Освен професионалните облекла, обувки и лични предпазни средства, при нас можете да намерите стоки, приложими за свободното време и спорт, като якета, панталони, полари, тениски, планинарски гети, шапки и др.

Предлагаме изработка по поръчка на специализирани стоки, като покривала за мотори, джетове, лодки и двигатели на лодки, спортни сакове, калъфи за ски и сноуборд.

Наши партньори са водещи фирми в работните облекла, като фирма „Превента“, а сред клиентите ни са доказани фирми от хранително-вкусовата промишленост, ресторантьорството, строителството, авиацията и др. За повече информация относно нашите продукти и услуги, заповядайте в нашия магазин или се свържете с нас посредством формата за контакт, телефон или е-mail.